Numéro HER
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Identification
Nom Morphotype
Ba 24 B1 (Siphophage)
Ordre Famille Genre Espèce
Autres désignations

Photo en microscopie électronique
Magnification: 297,000X
Bar: 50 nm
Staining: UA
Profil de restriction

Caractéristiques Génome complet séquencé
Tail with long terminal fiber. Non

Conditions d'amplification
Bactérie hôte HER
1081
Temp. Milieu Aérobie/Anaérobie Agitation Autres
42ºC MRS + milk powder + Yeast extract

Référence originale
Dentan, E., T. Sozzi, and H. Bauer. 1970. The morphology of two Lactobacillus bacteriophages. J. Microsc. (Paris) 9:567-570.

Remarques
Also held in Linor collection.
Procedure for phage propagation is available upon request.
Propagate the phage at 42°C, but make the preculture of the bacteria at 37°C

Historique
Isolé par Date
Dr T. Sozzi,
Instito di Microbiologia Agraria e Tecnica,
Univ. di Bologna,
Italy
12-1965
Obtenu de Date
Dr T. Sozzi,
Nestlé Products Technical Assistance Co. Ltd.,
Industrial Laboratory Orbe,
CH-1350,
Orbe,
Switzerland
21-05-1982
Source originale
Gorgonzola cheese skim milk, in Soncino cheese manufacture, Italy

Dernière mise à jour
2024-01-16
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